skip to Main Content

Моля прочете внимателно информацията и често задаваните въпроси,
преди да се свържете с нас!

[vc_toggle title=“Колко струва единичния тест?“ open=“true“]PCR от носа – 80 лв.

* такса пробовземане 5 лв.[/vc_toggle][vc_toggle title=“За колко време излиза резултата?“]

  • За проби, взети до 12.00 ч., готовите резултати се получават онлайн до края на деня.
  • За проби, взети след 12.00 ч., резултатите се получават онлайн на следващия ден.
  • СЪБОТА за проби, взети между 08:00-11:30 ч., резултатите се получават онлайн до края на деня.
[/vc_toggle][vc_toggle title=“Издавате ли сертификат на английски?“]Да, издаваме двуезична бланка на английски и български, валидна за пътуване в чужбина, придружена с фактура на английски език.[/vc_toggle][vc_toggle title=“Нужно ли е записване на час?“]Не е нужно да записване на предварителен час.[/vc_toggle][vc_toggle title=“Взимате ли проби събота и неделя?“]Да! Събота от 8.00 ч. до 11.30 ч. лабораторията извършва PCR тестове, резултатите се получават онлайн до края на деня.

Неделя лабораторията не работи.[/vc_toggle]

Лаборатория Май Лаб предлага диагностика на COVID-19 с PCR метод в партньорство с акредитирана генетична и медико-диагнотистична лаборатория Геника.

Валидните сертификати се издават от акредитарана генетична и медико-диагнотистична лаборатория Геника, включена в списъка на Министерството на здравоопазването и съобщението на МВНР под номер 22. За повече информация: тук!

Пробите задължително се взимат от специално обучено и защитено лице. Резултатите чрез PCR медодика се издават от акредитирана лаборатория и са валидни за пътуване в чужбина. В лабораторията е създадена организация и гарантираме пред пациентите, че могат да получат резултати в най-кратки срокове , в зависимост от натовареността на лабораторията. При необходимост часовете за пробовзимане ще бъдат увеличени. Важно е и се препоръчва пробата да се вземе след поне 3-4 дни от проявени грипоподобни симптоми.

PCR методиката за откриването на новия коронавирус представлява директен тест за откриване на част от генома (РНК) на вируса и към момента е приет за „златен стандарт“ в лабораторната диагностика на този патоген. Пробите се взимат от гърлото (орофарингеална) и дълбока носна проба.

Работим с НЗОК за ПСР тестове с електронни и хартиени направления !

Не е нужно записване на час предварително, заповядайте при нас в работно време!

  • ВАЖНО:
  • За проби, взети до 13.30 ч., готовите резултати се получават онлайн до края на деня.
  • За проби, взети след 13.30 ч., резултатите се получават онлайн на следващия ден.
  • СЪБОТА за проби, взети между 08:00-11:00 ч., резултатите се получават онлайн до края на деня.
Back To Top
търси
bg_BGБългарски