Skip to content

Моля прочете внимателно информацията и често задаваните въпроси,
преди да се свържете с нас!

Лаборатория Май Лаб предлага диагностика на COVID-19 с PCR метод в партньорство с акредитирана генетична и медико-диагнотистична лаборатория Геника.

Валидните сертификати се издават от акредитарана генетична и медико-диагнотистична лаборатория Геника, включена в списъка на Министерството на здравоопазването и съобщението на МВНР под номер 22. За повече информация: тук!

Пробите задължително се взимат от специално обучено и защитено лице. Резултатите чрез PCR медодика се издават от акредитирана лаборатория и са валидни за пътуване в чужбина. В лабораторията е създадена организация и гарантираме пред пациентите, че могат да получат резултати в най-кратки срокове , в зависимост от натовареността на лабораторията. При необходимост часовете за пробовзимане ще бъдат увеличени. Важно е и се препоръчва пробата да се вземе след поне 3-4 дни от проявени грипоподобни симптоми.

PCR методиката за откриването на новия коронавирус представлява директен тест за откриване на част от генома (РНК) на вируса и към момента е приет за „златен стандарт“ в лабораторната диагностика на този патоген. Пробите се взимат от гърлото (орофарингеална) и дълбока носна проба.

Работим с НЗОК за ПСР тестове с електронни и хартиени направления !

Не е нужно записване на час предварително, заповядайте при нас в работно време!

  • ВАЖНО:
  • За проби, взети до 13.30 ч., готовите резултати се получават онлайн до края на деня.
  • За проби, взети след 13.30 ч., резултатите се получават онлайн на следващия ден.
  • СЪБОТА за проби, взети между 08:00-11:00 ч., резултатите се получават онлайн до края на деня.
Back To Top
Search
en_USEnglish